perjantai 1. maaliskuuta 2013

Hyvä fiilis!

Tie tummansininen 
Suomen maata halkoo
Mietteissään tämäkin poika
kulkemaan sitä aikoo
En lähäre vaivaksi
en lähäre myöskään siksi
että olisin parempi
tai antamassa periksi

Viistäköön siipeni maata
paikalla olla en saata 
kun veri vetää tätä luontoa taas menemään


Aamulenkillä kuuntelin napeista radiota ja vaikka en koskaan ole Elonkerjuusta saati itse Tähkästä erityisemmin välsännyt, niin aurinkoisena aamuna ulkona hölkkäillessäni tuon biisin sanat kolahtivat. Ja kolahtivat vieläpä niin, että askel keveni samantein. Miten voi yksi biisi tehdä askeleesta niin keveän? 
Näin vaan kävi. 

Juoksulenkki ei ollut pitkä. Se oli ihan tietoinen valinta, vaikka jaksanut olisi pidempäänkin, sillä tänään tahdoin oikeasti tehdä kotitreenini ja tehdä sen täysillä. 

Näin se kotitreenit sitten meni:

Kiitoratapito 1min
"Kops-kops"-vatsat 50 x
Selkäpidot yht 1,5min (jalat&kädet ylös, pito 20sek, heilutus 15sek, pito 20sek, uinti 15sek, pito 20sek)
Punnerrusasennossa hypyt jalat auki-kiinni 3x5
"Kops-kops"-vatsat 50x
Punnerrukset 2 x 5
Kyykkyyn-ylös 20x
Kiitoratapito 40sek
Punnerrukset 1x5
Selkäpito 1min (jalat&kädet ylös)
Vinot vatsan (kyynerpää ristikkäiseen polveen) 20x per puoli

Päälle venyttely.

Ruokailu on kokenut pienen repsahduksen. Mies on tänään viimeistä päivää töissä ja heillä on tapana viimeisenä päivänä viedä jotain hyvää kahvisyötävää. Kaapissa oli ainekset suklaamuffinseihin, joten niitä tehtiin. Pakkohan niitä oli tehdä hieman omaankin käyttöön ja kolme pienehköä muffinsia söin siis eilen iltapalaksi. Jos jotenkin saa puolustautua, niin olivatpa muuten täysjyväjauhoon tehty! Teemme nimittäin usein kotona sämpylöitä ja sitä varten olin vaalean vehnäjauhon tilalle ostanut täysjyväjauhoa. Niistä tehtiin tosiaan nyt sitten muffinseja. Tänään söin aamulla myös yhden muffinsin. Kuuliaisesti kyllä kirjasin Kiloklubiin syömiseni. Onneksi söin eilen muuten kuuliaisesti, joten plussan puolelle eivät kalorit eilen menneet vaikka muutaman muffinsin söinkin.

Tänään iltapäivästä edessä varmaankin taas kevyt kävelylenkki, koska on asioita hoidettavana ja ajattelin yhdistää kävelylenkin siihen että käyn hoitamassa ne.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti