keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Hyvin menee?

Meneekö? Juttadieettiä on siis nyt pari muutama päivä noudatettu. Mun henkilökohtaisia inhokkeja tässä dieetissä on raejuusto ja maitorahka, mutta toisen maitorahkan saan onneksi korvattua ateriankorvikkeella ja raejuustokin on salaatin seassa maistunut yllättävän hyvältä.

Muutoin olen pysynyt ruodossa, mutta eilen iltapala-ajan lähestyessä alkoi inhottamaan ja ärsyttämään - siis herkkuhammasta kolottaa ja "niksat" saa jalat vipattamaan levottomasti. Oikeasti teki mieli vain jotain muuta kun sitä rahkaa. Dieetistä lintsaaminen tuntui ensialkuun helpolta: väänsin itselleni ruisleivän ja nautin sen syömisestä.

Sitten iski kauhea krapula. Herkkukrapula. Voi sitä kamalaa morkkista ja itsensä piiskausta siitä, että nyt ei taas pidä sitten ihmetellä jos perjantaina vakaa näyttää plussaa!

Tänä aamuna meinasin rankaista itseäni juoksemalla itseni läkähdyksiin, mutta koska arjen (raha-) asiat painoivat mieltä ja käytimme pitkän tovin miehen kanssa laskeskellen rahojamme (mies vaihtoi duunia, palkkapäivä vaihtui kuun alusta kuun loppuun -> edessä 2kk yhden kuun palkalla) niin tuntui paremmalta sen jälkeen käydä rauhallisella jutustelukävelyllä aamulla yhdessä.

Iltapäivä lähestyy, taidan piiskata itseni silloin lenkille...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti