keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Yritys hyvä yheksän

Täällä taas - voisimpa jatkaa että hoikempana kuin koskaan, mutta ei ruveta vielä valehtelemaan. Treeniäkin kun on takana vasta 1½ viikkoa. 

Viikonloppu ja alkuviikko on mennyt reisille. Viikonlopun jälkeen en ravinnollisesti ole pahasti repsahtanut - paitsi päivällisen annoskoossa - mutta urheilu on jäänyt taka-alalle. En voi kieltää, etteikö kotona oleva mies ja pojan vaihteeksi lyhentyneet päiväunet vaikuttaisi asiaan. Tänään kuitenkin rohkaistuin käymään lenkillä, vaikka hampaita tekevä lapsi heräsi jo toisilta aamupäikkäreiltä sillä samalla sekunnilla kun parvekkeen oven saa perässään kiinni.

Ei tarvitse muuten kyllä ihan hirveästi itseään piiskata. Nyt on kymmenes päivä, kun toteutan tätä projektia, ja sports-tracker kertoo mun käyneen juoksupainotteisella lenkillä nyt yhdeksän kertaa! Muutama kävelylenkkikin sinne mahtuu sekaan (muutama samanlainen kirjaamatonkin toteutettu). Jotain on siis tehty, ainakin yhdeksän kertaa enemmän kuin aiemmin.

Sormet ristissä toivon, että seuraavan punnituksen tulos olisi jo miinusmerkkinen, tuo ensimmäinen kun ei ollut..


4 kommenttia:

  1. Miten ihmeessä satuin sun blogiin :D En tienny et sul on! Sähän oot alkanu hyvin liikkumaan :) Mut ainakin ton sun kuvan perusteella minkä laitoit aiemmin niin oot just hyvän kokonen<3

    Munki pitäs alkaa taas juoksemaan, mennään joskus yhessä!

    VastaaPoista
  2. Sait selvästi osotteen Jenniltä! :D Mut kiva kun löysit. Nappaa säkin Naisten Kymppi tavoitteeks, jonkun päämäärän kanssa on kivempi treenaa :)

    Lenkkiseura ois jepaa!

    VastaaPoista
  3. Joo pitäis! Mut eiks se maksa jotain paljonki :D

    VastaaPoista
  4. Tän kuun loppuun asti 44e, joten kyllähän toi jotain maksaa.. Mä en vaan tiiä, olisinko saanut persettäni ylös sohvalta jos en ois keksinyt jotain tavotetta, joten on koko rahan arvonen. Etenkin kun saa sen t-paidan jolla leijata vielä 10v päästä, että juoksin joskus Kympin :D

    VastaaPoista