maanantai 11. maaliskuuta 2013

Piksinirkka

Vinkiksi kiireisille ja muille kaltaisilleni huonoille salaatinsyöjille, joiden Juttadieetin yksi isoimmista kulmakivistä oli saada 200grammaa salaattia mahdutettua lautaselle ja siitä napaan.

Epämiellyttävän ruoka-aineksen syöminen ei joka tapauksessa tule olemaan yhtä helppoa kuin meikäläiselle vastapaistettujen vehnäsämpylöiden, mutta koitan tehdä sen itselleni niin helpoksi kuin vain pystyn. Toivon ja uskon, että avuksi on valmiiksi tehty ja annosteltu salaatti. 

Kuvassa on siis kahden päivän salaatit lähestulkoon tyhjiöpakkauksen oloiseksi puristetuissa Minigrip-pusseissa. Jokaiseen pussiin annostelin käsin sopivin määrin kaikkia salaattini raaka-aineita (joita olivat: jäävuorisalaatti, kurkku, tomaatti ja paprika). Punnasin valmiiksi tasan 200grammaa ja pussitin jääkaappiin. 

Ehkä nyt salaatti löytää lautaselle asti, eikä sen syöminen jää kiinni ainakaan siitä kun "se on niin vaivalloista pilkkoa ja punnita".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti